Duo Hesse/ Lyng

Mødet mellem den knipsede streng og den strøgne; musik der rammer sjælen leveret med indlevelse af passionerede og erfarne musikere med årtiers erfaring som solister og som kammermusikere - sammen og hver for sig. 

Ubesværet sammenspil, intens musikalsk fordybelse og klanglig synergi er kendetegnende for denne duo, der spiller musik der er udvalgt for dens emotionelle kraft.

Guitarist Thomas Lyng Poulsen er uddannet fra det Fynske Musikkonservatoriums solistklasse ved Jesper Sivebæk og Jan-Inge Wijk. Han er prisvinder ved den internationale guitarkonkurrence i Gorizia i Italien, og aktiv både som solist og kammermusiker med flere udgivne indspilninger bag sig i begge egenskaber. 

Cellist Tanja Hesse er uddannet ved hhv. Musikhögskolan i Malmö ved Johan Stern og på Det Jyske Musikkonservatorium ved Henrik Brendstrup. Efter sin diplomeksamen i 2004 har hun fortsat med private studier hos prof. Hans Jørgen Jensen i Chicago, og prof. Morten Zeuthen i København.  Tanja arbejder som freelance cellist i de danske og svenske orkestre og ensembler, og har turneret i Mellemøsten og i det meste af Europa.  Herudover er Tanja flittigt brugt som studiemusiker i forskellige sammenhænge.